Despre Noi

Centrul de recuperare Norris Clinic oferă cadrul adecvat programelor complexe de recuperare/kinetoterapie pentru adulți și copii, cât și terapiilor complementare.

Misiunea noastra este de a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților noștri rapid, printr-o comunicare clară și oferirea unor soluții individualizate care să ofere beneficii pe termen lung asupra stării de bine și confortului general, precum și să genereze o stare completă de armonie a corpului, minții și spiritului.

Rodica

Rodica

Fizioterapeut

Licențiată a Facultății de Educație Fizică și Sport, specializare Kinetoterapie și motricitate specială; Master în Afecțiunile Locomotorii

Membru în Colegiul Fizioterapeuților din România

– Vastă experiență acumulată în ultimii 12 ani, practic această meserie cu pasiune, dăruire și implicare, din dorința de a veni în rezolvarea problemelor de sănătate ale pacienților, cu redarea motricității, a capacității funcționale și îmbunătățirea mobilității, prin intermediul unor programe personalizate adresate individual.

– Specializare în patologia coloanei vertebrale, masajul medical, kinesiotaping, masajul/gimnastica gravidei, reflexoterapie, shiatsu Kochi method, trigger points, managementul limfedemului, kinetoprofilaxia pentru seniori, afecțiuni reumatice și neurologice.

“Follow your Dream” – este motto-ul meu în viață, acela de a-mi urma drumul visat! Toți ne dorim ca visele noastre sa devină realitate. Visul meu este să înțeleg problemele pacienților și să îi ghidez în procesul de recuperare, iar împreună să găsim soluții personalizate, adaptate fiecărui caz în parte.
Meseria de fizioterapeut îmi oferă oportunitatea să pot ajuta omul atât în plan fizic cât și moral, astfel încât implicarea mea să aducă o rază de speranță în sufletul fiecăruia și o calitate mai bună a vieții pentru ziua de mâine. Prin kinetoterapie, masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic se pot schimba multe în bine și prin toate acestea recuperarea medicală capătă un sens complex, gândirea devine pozitivă, zâmbetul pe care toți ar trebui să-l avem, revine pe chipul nostru, iar sarcinile de zi cu zi sunt mai ușor de îndeplinit.
Perseverentă, dinamică, fermă/hotărâtă, naturală, implicată, cu grijă pentru cei de aproape, sunt doar câteva din calitățile care au făcut ca prin mâinile mele să transmit celorlalți energie, căldură, dorință de viață și m-au sprijinit în a oferi în același timp tot ce a fost necesar pentru sănătate, creșterea capacității de mișcare și readaptarea funcțională.

Tratament

Procedurile de tratament, prin veritabile procese terapeutice, te vor ajuta pentru menținerea stării de sănătate fizice și psihice, dar vor contribui și la refacerea funcțiilor diminuate. Alături de o echipă de profesioniști vei avea parte de pachete personalizate în funcție de nevoile tale și o abordare condusă de profesionalism, dăruire, devotament și comunicare.

“Dacă aveți pentru fiecare zi un scop precis, o orientare precisă, un ideal de atins, toate activitățile vi se vor ordona, încet-încet, se vor organiza și vor contribui la realizarea acestui ideal.”
~ Omraam Mikhaël Aïvanhov

ro_RO