Reflexology

Reflexoterapie

Reflexology = tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile, dureroase la nivelul tălpilor, palmelor și lobului urechii. Primele ședințe de reflexoterapie pot fi dureroase, fiindcă atingerea punctelor cheie, punctelor sensibile stimulează circulația și nervii locali.

Metodă de întreținere preventivă a bunăstării corpului.

Presiunea se face cu policele sau articulațiile interfalangiane. Rezultatele se văd după câteva ședințe de la începerea tratamentului, astfel masarea zonelor reflexe afectate ajută la transportarea depozitelor de toxine, spre organele de eliminare (detoxifiere). Stimulează eliminarea toxinelor, susține sistemul imunitar, înlătură oboseala fizică și psihică, îmbunătațește circulația, somnul, relaxare totală a corpului, senzația de descărcare la nivelul picioarelor.

Recomandări

Pe parcursul ședințelor este posibil să apară efecte secundare: manifestări care au ca efect eliminarea toxinelor din organism: diaree, acces de vomă, amețeală, greață, culoarea urinei schimbată, stare de oboseală.

Ce tratăm prin reflexoterapie

Avantaje: această terapie poate fi aplicată la toate categoriile de vârstă, profilactic (prevenire) cât și pentru rezolvarea unor afecțiuni.

Contraindicații

Recomandare: combinarea terapiei cu alimentație sănătoasă, gimnastica, aer liber, reducerea viciilor-fumat, alcool.

Prin reflexoterapie nu se tratatează simptomatologia bolilor, ci se acționeaza asupra cauzei lor.

Ai grijă de sănătatea ta, ai grijă de tine, starea de sănatate depinde într-o mare măsură și de starea psihică. Ajută-ți corpul pentru a readuce echilibrul de care ai nevoie. Autosugestia are o mare putere asupra stării de sănătate a organismului.

Împreună cu tine, echipa Norris Clinic îți stă la dispoziție pentru o bună reușită a tratamentului.

0 0 voturi
Article Rating
Abonare
Notifică-mă de
guest
0 Comments
Feedback în linie
Vezi toate comentariile
en_US